PS: Radiocom
Vissersstraat 2
8460 Oudenburg
admin@ps-radiocom.be
00 32 (0) 59 32 15 05

PS-Radiocom in de haven van Zee-Brugge

ma, 27/05/2019

Begin mei hebben we een project uitgerold bij één van de grote terminals in de haven van Zeebrugge. Deze klant heeft gekozen om over te schakelen op tetra technologie met Motorola radio's. Uitstekend bereik, zuivere klank, gebruik van veel individuele oproepen, deze klant heeft het nu allemaal. Wij hebben 20 mobiele posten ingebouwd in tugs en kranen, vaste posten geïnstalleerd en de radio's met GPS licentie en Man Down functie voorzien. Veiligheid boven alles!

Oiltanking Stolthaven Antwerp NV: "De service en aftersales zijn naar volle tevredenheid verlopen"

wo, 30/01/2019

PS Radiocom heeft het project voor Oiltanking Stolthaven Antwerp NV uitgerold. Met de aanschaf van MTP8500ex radio’s is deze klant alvast voorbereid op de toekomst.

PS-Radiocom schenkt wedstrijdbal bij Cercle Brugge

wo, 30/01/2019

Op zaterdag 10 november 2018 was PS Radiocom de schenker van de matchbal voor de wedstrijd Cercle Brugge - Waasland Beveren.

Wij hebben alvast geluk gebracht, Cercle Brugge heeft de wedstrijd gewonnen met goed en snel spel, een beetje zoals bij PS: Radiocom

#alwayshavingfun

Safety first voor de redders van IKWV

vr, 03/08/2018

PS: Radiocom te gast tijdens de opening van het badseizoen 2018 IKWV.

Ook dit jaar verzorgt PS: Radiocom de radiocommunicatie voor alle Belgische kustgemeentes (10), goed voor 1400 redders.

De stralende zon voorspelt alvast veel strandplezier voor de komende zomermaanden.

Veel succes aan alle redders!

PS: Radiocom ‘Gold’ partner van Motorola Solutions

ma, 11/06/2018

PS: Radiocom ‘Gold’ partner van Motorola Solutions

Peter Borgoo en Sylvie Debaere zijn verheugd met het behalen van de ‘Gold’-status bij Motorola Solutions. De Gold status is toegekend op basis van gerealiseerde omzet en expertise. Jaap Meijer van Selecsys, distributeur van Motorola Solutions in België en Nederland en leverancier van PS: Radiocom, overhandigt het certificaat persoonlijk op het kantoor van PS: Radiocom in Oostende. PS: Radiocom is het enige bedrijf in België met deze status van Motorola Solutions.

 

PS: Radiocom viert eerste verjaardag

vr, 10/11/2017

Sylvie Debaere: “Ik geloof nog steeds in radio”           

Afgelopen oktober bestond het jonge bedrijf PS: Radiocom één jaar. Eigenaars Peter Borgoo en Sylvie Debaere hebben in dat ene jaar al een sterk bedrijf opgebouwd in het Belgische Oostende. “Het opstarten is moeilijker dan het werk zelf.”

Persbericht - 24 februari 2017

vr, 24/02/2017

PS: RADIOCOM VERKOOPT EN VERHUURT PORTOFOONS EN MOBILOFOONS

Specialist in kritische radiocommunicatie-oplossingen vestigt zich in Oostende

Sylvie Debaere en Peter Borgoo zijn eind vorig jaar gestart met hun bedrijf PS: Radiocom. De firma is gespecialiseerd in kritische radiocommunicatieoplossingen.