PS: Radiocom
Vissersstraat 2
8460 Oudenburg
admin@ps-radiocom.be
00 32 (0) 59 32 15 05

ma, 11/06/2018

PS: Radiocom ‘Gold’ partner van Motorola Solutions

Peter Borgoo en Sylvie Debaere zijn verheugd met het behalen van de ‘Gold’-status bij Motorola Solutions. De Gold status is toegekend op basis van gerealiseerde omzet en expertise. Jaap Meijer van Selecsys, distributeur van Motorola Solutions in België en Nederland en leverancier van PS: Radiocom, overhandigt het certificaat persoonlijk op het kantoor van PS: Radiocom in Oostende. PS: Radiocom is het enige bedrijf in België met deze status van Motorola Solutions.

 

PS: Radiocom - wij zorgen voor een perfecte communicatie!
PS: Radiocom is gespecialiseerd in kritische radiocommunicatie oplossingen, die een full service concept aanbiedt. U kan bij PS: Radiocom niet alleen terecht voor de aankoop van radiocommunicatie zoals portofoons, mobilofoons en bijhorende producten en/of diensten, wij verzorgen ook al uw verhuur- en service aanvragen, en wij doen dit met op maat gemaakte aanbiedingen.
Bij PS: Radiocom staat immers de klant voorop: flexibiliteit, service, snelheid en vooral correcte informatie op maat. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende kennis hoeft u zich niet langer zorgen te maken: met onze ervaring in petrochemie, haven, beveiliging, en logistiek voorzien wij in uw volledig communicatiesysteem.

 

Selecsys ‘Betekenisvol verbinden’

Selecsys legt zich toe op cruciale, soms levensreddende, missiekritische dan wel business kritische communicatie. Via resellers ontzorgen zij bedrijven die altijd, overal en via elk medium bereikbaar willen zijn. Veiligheid, Snelheid, Controle, Continuïteit, Alarmering, Mobiliteit en Service zijn daarbij vaste begrippen. Selecsys verbindt de fabrikant en de reseller.